EUROLEAGUE

Χωρίς Μιλουτίνοφ, αλλά με Πρίντεζη με Μπάμπεργκ

EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (14/12, 21:00). Μέσα οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά αρκεί για να τον κρατήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ (14/12, 21:00). Ο σέντερ των "ερυθρολεύκων" προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του και υπάρξει ο κίνδυνος της υποτροπής, πράγμα που σημαίνει πως το βάρος στη θέση "5" μετατίθεται στους Τζαμέλ ΜακΛιν και Γιώργο Μπόγρη.

Εκτός αποστολής θα μείνει κι ο Δημήτρης Αγραβάνης, επίσης λόγω τραυματισμού. Από την άλλη, ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε μέρος του προγράμματος την Τρίτη (12/12) και θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στη γερμανική ομάδα, όπως επίσης κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ξεπέρασε τον μυϊκό σπασμό στον δεξί προσαγωγό.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Τετάρτη (13/12) για τη γερμανική πόλη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ