EUROLEAGUE

Βραβεύτηκε και φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού στο παρκέ ο Χάκετ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ επέστρεψε στο ΣΕΦ, βραβεύτηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των "ερυθρολεύκων". Φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού στο παρκέ ο γκαρντ της Μπάμπεργκ!

Ο Ντάνιελ Χάκετ στην 25η "στροφή" της EuroLeague επέστρεψε στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και οι "ερυθρόλευκοι" δια χειρός Παναγιώτη Αγγελόπουλου τον τίμησαν για την προσφορά του στην ομάδα τους, ενώ και οι φίλαθλοι φρόντισαν να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ της Μπάμπεργκ θα θυμάται για καιρό την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι δεν ξεχνούν όσα πρόσφερε στην ομάδα τους την διετία 2015-17.

Η αρχή έγινε με το που ο Ντάνιελ Χάκετ εμφανίστηκε στο παρκέ για το "ζέσταμα" της ομάδας του, καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων που ήταν εκείνη την στιγμή τον χειροκρότησαν. Η συνέχεια δόθηκε λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague, όταν βραβεύτηκε και από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, η οποία έδειξε και πάλι πως αναγνωρίζει αξίες και ξέρει να τιμά όσους έχουν προσφέρει στην ομάδα της.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βράβευσε τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους και φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού στο κέντρο του παρκέ του ΣΕΦ!

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ