EUROLEAGUE

Βεζένκοφ: "Δεν παίξαμε μπάσκετ"

Βεζένκοφ: "Δεν παίξαμε μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε στο επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα στο Μιλάνο από την Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός "πήγε" το παιχνίδι εκεί που ήθελε στο Μιλάνο επί ένα ημίχρονο. Ένα δεκάλεπτο, πάντως, ήταν αρκετό για να χύσει την καρδάρα με το γάλα και να γνωρίσει την 13η ήττα σε 26 αγωνιστικές στην EuroLeague . Ένα δεκάλεπτο κακής άμυνας, σε συνδυασμό με το διαρκές πρόβλημα των "ερυθρόλευκων" στην επίθεση ήταν οι λόγοι, όπως τόνισε και ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova.

" Δεν παίξαμε μπάσκετ. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο τρίτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε και άμυνα, δεν δούλεψε σχεδόν τίποτα σωστά. Χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι", είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού. " Δεν κάναμε το σωστό τρέξιμο, δεν βρήκαμε τους εύκολους πόντους που θα μας βοηθούσαν και στο τρίτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε και άμυνα, με αποτέλεσμα να χάσουμε στο τέλος και το παιχνίδι. Αν παίξουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Όταν δεν παίζεις καλό μπάσκετ, δεν έχεις τύχη στην EuroLeague", συμπλήρωσε ο Βεζένκοφ.

ΚΕΜΖΟΥΡΑ: "ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΪΜΣ"

Ο Κεστούτις Κεμζούρα είπε από τη μεριά του: " Χάσαμε τον Σπανούλη, που θα μας βοηθούσε. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και όταν έχεις τις ευκαιρίες, θα πρέπει να σκοράρεις. Όταν δεν σουτάραμε καλά από μακριά και όταν συμβαίνει αυτό υπάρχει λιγότερος χώρος για τους ψηλούς. Επίσης εμείς δεν είχαμε έναν παίκτη σαν τον Τζέιμς", τόνισε ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού, που είπε αναφορικά με το παιχνίδι με την Μπάγερν στο ΣΕΦ: " Θα πρέπει να μπούμε με την ίδια νοοτροπία και στο παιχνίδι, όλοι καταλαβαίνουν στη σπουδαιότητα αυτού του ματς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ