EUROLEAGUE

Στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο ο Ίθαν Χαπ

Στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο ο Ίθαν Χαπ
ZOVADELLI/VANOLI BASKET

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Ίθαν Χαπ στο ιταλικό πρωτάθλημα, τον έβαλαν στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο για την επόμενη σεζόν. Ο Αμερικανός έχει, πάντως, συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό δεν "έπιασε", δεν βρήκε καν ευκαιρίες για να ακριβολογούμε, όμως στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Ίθαν Χαπ είναι ένας από τους κορυφαίους ψηλούς με τη φανέλα της Βανόλι Κρεμόνα. Ο νεαρός Αμερικανός παίζει με τη μορφή δανεισμού, έχει 18.2 πόντους από 65% στο δίποντο και 53% στις βολές, 8.8 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 24 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29.5 λεπτά συμμετοχής σε 13 αγώνες, με αποτέλεσμα η Αρμάνι Μιλάνο να έχει δείξει σύμφωνα με τη La Privincia έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξει το καλοκαίρι στο δυναμικό της.

Ο Χαπ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα είναι ελεύθερος μετά από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Αν, όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κρίνει ότι δεν τον θέλει για την επόμενη περίοδο, τότε η Αρμάνι Μιλάνο θα έχει τον πρώτο λόγο για να τον βάλει στο ρόστερ της, άλλωστε τον παρακολουθεί στενά στην εγχώρια λίγκα και θα τον αντιμετωπίσει και απόψε στις 18:00.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ