Σπανούλης: Τρομερό VIDEO, ωδή στην θέλησή του για επιστροφή

Ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Σκορδής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποθεραπεία του Βασίλη Σπανούλη, δημοσίευσε ένα υπέροχο VIDEO διάρκειας 2.5 λεπτών του αρχηγού του Ολυμπιακού, αποθεώνοντάς τον για την προσπάθειά του να επανέλθει.

Ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε ξανά τον δικό του δρόμο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Φλεβάρη (ρήξη περονιαίων τενόντων στο δεξί πόδι), έκανε - και συνεχίζει να κάνει - έναν τιτάνιο αγώνα για να επιστρέψει, με τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για την αποθεραπεία του να τον αποθεώνει μέσα από ένα υπέροχο VIDEO.

Ο λόγος για τον - κατά πολλούς κορυφαίο - φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Σκορδή, ο οποίος ασχολήθηκε με την περίπτωση του αρχηγού του Ολυμπιακού και - όπως αναφέρει στο VIDEO - εμπνεύστηκε από το πάθος του Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκορδής έγραψε:

"ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Η Μεγάλη Επιστροφή

Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές,μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους Αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε.

Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους Αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι!"

Δείτε το VIDEO:

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.