EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Όλοι παίζουν συνεχόμενα ματς, αυτή είναι η δουλειά μας"

Σπανούλης: "Όλοι παίζουν συνεχόμενα ματς, αυτή είναι η δουλειά μας"

O Βασίλης Σπανούλης σημείωσε τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια, ενώ υπενθύμισε πως σημασία έχουν οι νίκες της ομάδας του και όχι τα προσωπικά του επιτεύγματα.

Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην επικινδυνότητα που παρουσιάζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια, ενώ για ακόμη μία έδειξε πως βάζει κάτω το "εγώ" του από το "εμείς" της ομάδας του.

"Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχει κάποιους τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, αλλά κάποιοι άλλοι παίκτες έχουν βγει μπροστά. Είναι μία πολύ ποιοτική κι έμπειρη ομάδα. Έχει το Final Four στην έδρα της. Έχει μείνει πίσω στην κατάταξη και θέλει νίκες. Πάντα τα παιχνίδια με την Μπασκόνια είναι πολύ δύσκολα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή και χρειάζεται προσοχή", είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague.

"Όταν παίζω δεν με απασχολεί αυτό κι έρχεται σε δεύτερη μοίρα για εμένα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Tέλος, ο Βασίλης Σπανούλης είπε: "Όλοι στην Ευρώπη παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι το πρόγραμμα και αυτή είναι η δουλειά μας. Η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα και παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει προσέξουμε πολύ τα λάθη μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ