EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Εχω ακόμη ενέργεια, νιώθω σαν παιδί στο παρκέ"

EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαμηλά κράτησε τη μπάλα ο Βασίλης Σπανούλης μετά από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και αποθέωσε τους τρεις Αμερικανούς που έκαναν τη διαφορά.

Δεν έκανε καλή εμφάνιση, είχε οκτώ πόντους από 2/8 σουτ, καμία ασίστ και ένα λάθος σε 18:53, ήταν όμως αυτός που έβαλε το μεγάλο σουτ στα 69". Ο Βασίλης Σπανούλης έριξε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο καναβάτσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Megasport Arena φρόντισε να προσγειώσει τους πάντες αφού πρώτα αποθεωσε τους Γουίλ Τσέρι, Κέβιν Πάντερ, Μπράντον Πολ για τη συνολική τους εικόνα στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι ατάκες του Kill-Bill:

" Εχω ακόμη ενέργεια, δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Προσπαθώ να απολαμβάνω το μπάσκετ και αισθάνομαι σαν παιδί στο παρκέ. Μπαίνω σε κάθε ματς για να κερδίσω. Παίζουμε ένα ομαδικό άθλημα και είναι σημαντικό όλη η ομάδα να προσφέρει κάτι για να πανηγυρίζουμε μεγάλες νίκες σαν την αποψινή. Ο προπονητής έφτιαξε ένα σπουδαίο πλάνο κι εμείς το ακολουθήσαμε.

Πήραμε τη σημαντικότερη φετινή μας νίκη, όλοι βοήθησαν και έδωσαν το maximum. Πρέπει να συγχαρώ τον Γουίλ Τσέρι για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψε και για τη σπουδαία άμυνά του, τον Κέβιν Πάντερ και τον Μπράντον Πολ για την ενέργειά τους. Είναι νέοι στην ομάδα όμως πάλεψαν και έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος σκόραρε ή ποιος έπαιξε καλά, όλοι βοήθησαν για να πάρουμε αυτή τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ