EUROLEAGUE

Ρόμπερτς: "Πρέπει να παίζω επιθετικά..."

Ρόμπερτς: "Πρέπει να παίζω επιθετικά..."
EUROKINISSI

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έκανε τη διαφορά με 18 πόντους και 6 ασίστ απέναντι στο Ρέθυμνο, και σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, τόνισε πως ο Ολυμπιακός χρειαζόταν μία αλλαγή στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις που έπρεπε και μέτρησε 90 πόντους απέναντι στο Ρέθυμνο (90-72). Κορυφαίος για τους "ερυθρόλευκους" ο Μπράιαν Ρόμπερτς (18 πόντοι, 6 ασίστ), που δεν είχε θέλξει με την απόδοση του, ωστόσο έκανε τη διαφορά. Ο 32χρονος Αμερικανός (1.88 μέτρα) αποκάλυψε τι άλλαξε και παρουσίασε ο ίδιος και η ομάδα του βελτιωμένη εικόνα.

" Χρειαζόμασταν μια αλλαγή. Έπρεπε να βγούμε και να παίξουμε πιο επιθετικά σε αυτή την αναμέτρηση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κατά κάποιο τρόπο δοκιμαστικό για εμάς και ο αντίπαλός μας έπαιξε επιθετικά. Όμως, στο δεύτερο θέλαμε να τους επιτεθούμε και το κάναμε. Ευτυχώς μπήκαν τα σουτ, όλα τα παιδιά συνέβαλαν και ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση προς τα μπροστά", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Τι έλειψε από τον Ολυμπιακό στα προηγούμενα ματς; " Το Νο1 ήταν η επιθετικότητα. Και πρώτα από όλα εγώ… Πρέπει να παίζω επιθετικά και νιώθω πως απογοήτευσα την ομάδα μου. Θέλω να είμαι επιθετικός και όλο αυτό ξεκινά από εμένα. Για αυτό μπήκα στο παρκέ και έκανα αυτή την προσπάθεια στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Όμως, πολλοί συμπαίκτες μου βγήκαν μπροστά σε αυτή την αναμέτρηση, οπότε το κλειδί είναι να παίζουμε επιθετικά", απάντησε ο Ρόμπερτς.

Αναφερόμενος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (15/11, 19:45), είπε: " Το κλειδί στο επόμενο ματς, αλλά και στα υπόλοιπα, είναι να είμαστε δυνατοί και σε άμυνα και σε επίθεση. Η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο είναι μια καλή αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ