ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των ερυθρόλευκων

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των ερυθρόλευκων

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν κέρδισε τον χρόνο κι ο Ντέιβιντ Μπλατ αναγκάστηκε να τον αφήσει οριστικά εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δείτε ποιους πήρε μαζί του στο ΟΑΚΑ.

Πρώτο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τον Ντέιβιντ Μπλατ, που ξέρει το συγκεκριμένο γήπεδο από τη θητεία του στον Άρη, όμως με πολύ διαφορετικά δεδομένα, με άλλες ισορροπίες και σαφώς άλλα επίπεδα πίεσης. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παλέψουν για πρώτη φορά στη σεζόν 2018/19, θα προσπαθήσουν να πάρουν την τέταρτη νίκη τους σε έξι αγώνες στη EuroLeague, ωστόσο σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμοι, δεν θα παίξουν σε σημαντικό βαθμό το μπάσκετ που ονειρεύονται πως θα παίζουν με το νέο έτος, θα έχουν όμως πείσμα και πάθος για το αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα πριν το ντέρμπι (21:00), ο Ντέιβιντ Μπλατ οριστικοποίησε την δωδεκάδα που θα έχει σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ, με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να μην ξεπερνά τη θλάση που αντιμετωπίζει και να τίθεται εκτός. Θα βρεθεί στο κλειστό και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση, όμως με πολιτικά από την άκρη του πάγκου.

PG: Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βασίλης Τολιόπουλος

SG: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

SF: Κώστας Παπανικολάου, Αξέλ Τουπάν, Γιάνις Τίμα

PF: Γιώργος Πρίντεζης, Σάσα Βεζένκοβ

C: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ζακ ΛεΝτέι, Γιώργος Μπόγρης

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Γιάνις Στρέλνιεκς, Δημήτρης Αγραβάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ