EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένσταση από τους Πειραιώτες για timeout που δεν δόθηκε

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένσταση από τους Πειραιώτες για timeout που δεν δόθηκε

Εκνευρισμένοι από το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν έδωσαν timeout που ζητήθηκε από τον Παναθηναϊκό στα 19" του ντέρμπι, με τη διαφορά στους τέσσερις πόντους, ήταν οι ερυθρόλευκοι που κατέθεσαν ένσταση.

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα κατέθεσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καθώς όπως δήλωσε ο Team Manager, Χρήστος Μπαφές, δεν δόθηκε από τους διαιτητές Λαμόνικα, Ρίζικ, Περούγκα timeout που ζητήθηκε από τον Παναθηναϊκό πριν από την εκτέλεση των βολών του Γιώργου Παπαγιάννη στα 19".

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ερυθρόλευκους, ο πράσινος πάγκος ζήτησε timeout όμως οι διαιτητές δεν επικοινώνησαν σωστά με τη γραμματεία, με αποτέλεσμα αμέσως μετά από τη δεύτερη εύστοχη βολή του Παπαγιάννη να δώσουν τη μπάλα για επίθεση και να ξεκινήσουν εκείνοι τον χρόνο.

" Έπρεπε να δοθεί το timeout που ζήτησαν, δεν δόθηκε, το παιχνίδι συνεχίστηκε. Έγινε κακή επίθεση από τον Ολυμπιακό, δεν έχει σημασία. Όμως εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει, για να ασκήσει ο Ολυμπιακός το δικαίωμα να σχεδιάσει μια επίθεση στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, με το παιχνίδι να είναι νομίζω στους τέσσερις πόντους" είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Ο Μπαφές ρωτήθηκε για το αν αναφέρεται για το σημείο πριν από τις δύο βολές του Παπαγιάννη και απάντησε: " Το ζητήσαμε στις βολές του Παπαγιάννη. Από τη στιγμή που η δεύτερη ήταν εύστοχη, έπρεπε να δοθεί timeout. Η γραμματεία πάτησε την κόρνα. Μας το επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της ότι πάτησε την κόρνα. Οι διαιτητές υποστηρίζουν ότι έπρεπε να σηκωθεί και να δείξει ότι υπάρχει τάιμ άουτ. Η γραμματεία δεν ξεκίνησε το χρόνο. Τον ξεκίνησαν όμως οι διαιτητές μέσω του συστήματός τους. Το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει και να δοθεί τάιμ άουτ".

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και σε ματς της Χίμκι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ