EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη, με Νικολαΐδη και κόσμο κόντρα στην Ζάλγκιρις

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κάουνας χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά. Στην αποστολή ο 17χρονος γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, με 120 φιλάθλους στο πλευρό του.

Πολύ κρίσιμος είναι ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας το βράδυ της Τρίτης (4/2, 20:00) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, στη μάχη που δίνει για να προλάβει το τρένο της οκτάδας και να μπει στα playoffs.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει βέβαια τις απώλειες του κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς η αποστολή θα ταξιδέψει στο Κάουνας χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών είχε λείψει βέβαια και από το νικηφόρο ματς με τη Μπασκόνια ( 80-70).

Εκτός είναι και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τους Βάσκους και θα υπολογίζεται σε περίπου 2,5 μήνες. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Τέλος, να τονιστεί πως 120 φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Λιθουανία για να τη στηρίξουν στην προσπάθειά της να κάνει ένα μεγάλο διπλό που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ