EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Τον ερευνά η EuroLeague μετά από καταγγελία αθλητών για χρωστούμενα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ερευνα για χρωστούμενα της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε αθλητές της άνοιξε η EuroLeague, μετά από καταγγελία τους στην Ένωση Παικτών της διοργάνωσης. Απόφαση εντός 30 ημερών ανακοίνωσε η Λίγκα.

Την ώρα που οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν να βρουν λύση στα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες εντός συνόρων, αθλητές του Ολυμπιακού προσέφυγαν στην Ενωση Παικτών της EuroLeague για χρήματα που έχουν λαμβάνειν με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή της Λίγκας να βάζει την ομάδα στο μικροσκόπιο και να στέλνει την υπόθεση στην επιτροπή οικονομικών.

Όπως ανακοινώθηκε από την EuroLeague, θα υπάρξει σχετική απόφαση για τους Πειραιώτες εντός 30 ημερών, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο ούτε ποιοι είναι οι αθλητές που ζητούν τα δεδουλευμένα τους (είναι άγνωστο αν πρόκειται για πρώην παίκτες ή για κάποιους που βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ), ούτε πόσο σοβαρό μπορεί να είναι το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague αναφέρει πως:

" Η επιτροπή ελέγχου διαχείρισης της EuroLeague αναφέρει τον Ολυμπιακό στην επιτροπή οικονομικών για την περαιτέρω παρακολούθηση της ομάδας σχετικά με την συμμόρφωσή της με τους κανόνες για την οικονομική σταθερότητα μετά από την καθυστέρηση πληρωμής μισθών. Ο κανονισμός αφορά τις πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας. Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία στην Ένωση Παικτών της EuroLeague (ELPA). Η διαδικασία κινείται με βάση την παραβίαση των κριτηρίων του Άρθρου 3.a). Η παραπομπή της υπόθεσης στην επιτροπή οικονομικών θα οδηγήσει σε απόφαση μέσα στις επόμενες 30 ημέρας, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ