EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Το Spanoul1s της ΚΑΕ στον ρέκορντμαν Βασίλη Σπανούλη

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη για το επίτευγμά του να γίνει ο πρώτος σκόρερ στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague, με έναν όμορφο πίνακα πριν από το ματς με την Άλμπα Βερολίνου.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 με τη Φενέρμπαχτσε , ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος σκόρερ στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης , από το 2000 κι έπειτα δηλαδή. Στο τέλος εκείνου του αγώνα τιμήθηκε από τη EuroLeague και το βράδυ της Τρίτης (14/1), πριν από το τζάμπολ του ματς με την Άλμπα Βερολίνου, ο Kill-Bill τιμήθηκε και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός που με εκείνον στο ρόλο του αρχηγού έφτασε δύο φορές (2012 και 2013) στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι παράγοντες της ομάδας του Πειραιά έδωσαν στον ηγέτη τους την ευκαιρία να γνωρίσει για ακόμα μία φορά την αποθέωση, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί και το κλίμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να είναι πολύ όμορφο έστω κι αν δεν γέμισε σε μια βραδιά που περιλαμβάνει και την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ομάδα. Ένας πίνακας που τον δείχνει να κάθεται στον θρόνο της EuroLeague και ένα βραβείο που έγραφε Spanoul1s θα μπουν στη συλλογή του παίκτη-θρύλου του ελληνικού μπάσκετ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ