EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Στο Ισραήλ γράφουν για ΝτεΆντρε Κέιν, το αρνούνται οι ερυθρόλευκοι

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο Ισραήλ εμπλέκουν τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στον ΝτεΆντρε Κέιν, που την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι. "Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές" σύμφωνα με το Sport5. Άγνοια δηλώνουν οι ερυθρόλευκοι.

Την περίπτωση του ΝτεΆντρε Κέιν εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα το Sport5. Η ισραηλινή ιστοσελίδα αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον 30χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ -αγωνιζόμενος πέρσι για έξι μήνες υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

" Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό, αναμένεται μάλιστα να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους μέχρι το τέλος της σεζόν" επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, που υπογράφει ο Roi Cohen.

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν πάντως άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα, μία μέρα πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (27/12, 22:00).

Ο ΝτεΆντρε Κέιν αγωνίστηκε την προηγούμενη εξαετία σε Κράσνι Οκτιάμπρ (2014), Άντβερπ (2014-'15), Ουλμ (2015), Χάποελ Εϊλάτ (2016), Νίζνι (2016-'17), Ρεάλ Μπέτις (2017) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2017-'19), με τα χρώματα της οποίας είχε 7.7 πόντους (με 30.3% στα τρίποντα), 3.9 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ