EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Ο Τζέιμς Νάναλι και ο "Κινέζος"

Ολυμπιακός: Ο Τζέιμς Νάναλι και ο "Κινέζος"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Το δέκα το κακό" και στον Sport24 Radio 103,3 για την υπόθεση Νάναλι και τον παίκτη από την Κίνα που προσέγγισε ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορεί να πάρει (AUDIO).

Ο Τζέιμς Νάναλι χάθηκε από τον Ολυμπιακό και ο λόγος είναι η καλύτερη οικονομική πρόταση που είχε από την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Παντελή Διαμαντόπουλο. Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή "Το δέκα το κακό", όπου μίλησε μάλιστα και για έναν παίκτη που ήθελε ο Ντέιβιντ Μπλατ από την Κίνα, αλλά δεν μπορεί να φέρει στον Πειραιά.

" Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Νάναλι 70.000 το μήνα και ένα εκατομμύριο για την επόμενη σεζόν και ο Νάναλι πήγε με ενάμισι εκατομμύριο στο Μιλάνο", είπε αρχικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος, προσθέτοντας: " Βρήκε παίκτη ο Μπλατ, αλλά δεν μπορεί να τον πάρει. Θέλει και ο παίκτης αλλά δεν τον αφήνουν. Δεν είναι στο ΝΒΑ, ούτε στην Ευρωλίγκα. Είναι στην άλλη πλευρά. Στην Κίνα".

Όπως τόνισε επίσης ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου στον αγώνα της Πέμπτης (31/1, 21:00) με την Μπαρτσελόνα. Ο "Παπ" έκανε την Τρίτη προπόνηση και αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ