EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Νέες εξετάσεις για Σπανούλη, έτοιμοι για δύο προσθήκες οι ερυθρόλευκοι

EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÅÍÉÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εξονυχιστικός έλεγχος για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, που θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Προχωρά άμεσα σε δύο μεταγραφές ο Ολυμπιακός.

Σε νέες εξετάσεις θα υποβληθεί ο Βασίλης Σπανούλης, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με την Ζάλγκιρις είναι στο εγχειρισμένο του πόδι και χρειάζεται να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όμως το ιατρικό τιμ δεν θέλει να προβεί σε βεβιασμένα συμπεράσματα, γι αυτό και θα περιμένει και τα νέα αποτελέσματα. Όπως και να έχει, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού ο Σπανούλης έκανε πέρυσι - περίπου τέτοιο καιρό - επέμβαση στο ίδιο πόδι. Δεν είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο, αλλά πολύ κοντά, γι αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Όπως και να έχει, όμως, είναι δεδομένο ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από προπονήσεις και αγώνες, διότι κανείς δεν θέλει να ρισκάρει κάτι. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για να ενισχυθεί, έστω κι αν τυπικά δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή λόγω απαγόρευσης από την EuroLeague.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να απασχολεί τη διοίκηση των ερυθρολεύκων, που θεωρεί θέμα χρόνου να διευθετηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και να προχωρήσει άμεσα σε προσθήκες. Πλέον δεν θα πάρει έναν παίκτη όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά δύο, αφού έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Τέιλορ Ρότσεστι. " Κοιτάμε να φέρουμε έναν περιφερειακό, τώρα δεν ξέρω μήπως φέρουμε δύο", είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, προαναγγέλλοντας τη διπλή μεταγραφή.

Η μία εκ των δύο κινήσεις θα γίνει άμεσα, αλλά με τον χρόνο να πιέζει είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε δύο μεταγραφές, ούτως ώστε να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην EuroLeague ως το τέλος της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ