EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Η τρομερή φωτογραφία με την εμψύχωση του Σπανούλη

EUROLEAGUE / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ξεχείλιζε το πάθος από τον Βασίλη Σπανούλη, με τη φωτογραφία της βραδιάς να είναι ταυτόχρονα και η φωτογραφία της χρονιάς για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Δείτε τη.

Πριν από μερικές μέρες δήλωσε στη συνέντευξή του στο Sport24.gr ότι " όσο μπορώ να παίζω και να βοηθάω την ομάδα μου, όσο νιώθω καλά και είμαι υγιής, θα βρίσκομαι στο γήπεδο ". Και απ' ότι φαίνεται, έχει ακόμη πολλά καύσιμα στο ντεπόζιτό του. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν καθοριστικός στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια , απόλαυσε το σαραντάλεπτο στη θερμή Φοντέτα και ο φακός τον "έπιασε" σε μια πραγματικά τρομερή στιγμή στη διάρκεια ενός timeout.

Με τον Κεστούτις Κεμζούρα να έχει μόλις ολοκληρώσει τη μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του και να ετοιμάζεται να καθίσει για τις οδηγίες, ο Σπανούλης βρέθηκε μπροστά από τους συμπαίκτες του και με τρομερό πάθος τους ζήτησε να συγκεντρωθούν για να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που τελικά κατέκτησαν, για να συνεχίσουν να ονειρεύονται ότι θα καταφέρουν κάτι περισσότερο από μια καλή πορεία στη EuroLeague 2019/20.

EUROLEAGUE / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ