EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Από το ΣΕΦ στο αεροδρόμιο

Ολυμπιακός: Από το ΣΕΦ στο αεροδρόμιο

Η αποστολή του Ολυνμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα μεταβεί απευθείας στο "Ελ. Βενιζέλος" για να ταξιδέψει στη Λας Πάλμας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) Μπάγερν Μονάχου και η ερυθρόλευκη αποστολή μετά το τέλος του παιχνιδιού της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague θα μεταβεί στο "Ελ. Βενιζέλος".

Οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της Πέμπτης (21/3, 22:30) αντιμετωπίζουν την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία και η αποστολή τους λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς με τους Βαυαρούς θα αναχωρήσει για την Λας Πάλμας (20/3, 01:30).

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στο ματς της 28ης αγωνιστικής με την ισπανική ομάδα θα έχει και πάλι στη διάθεσή του 11 παίκτες (Μπριάντε Γουέμπερ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αξέλ Τουπάν, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι, Σάσα Ποκουσέβσκι), καθώς οι Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Στρέλνιεκς και Δημήτρης Αγραβάνης παραμένουν εκτός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ