ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπλατ, ο Κλάιμπερν και η δήλωση της χρονιάς!

EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ρώσος δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντέιβιντ Μπλατ πως αισθάνεται όταν βλέπει πρώην μπασκετμπολίστες του να μεγαλουργούν κι ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε την πιο απίθανη απάντηση!

Είχε περάσει λίγη ώρα από το φινάλε της αναμέτρησης ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19, όταν ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε τη δήλωση της χρονιάς. Ρώσος ρεπόρτερ τον ρώτησε πως αισθάνεται όταν βλέπει τον Γουίλ Κλάιμπερν να πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο κι ο προπονητής των ερυθρόλευκων έδωσε την απάντηση που ουδείς περίμενε για τον Αμερικανό φόργουορντ που εκείνος εκτόξευσε στη Νταρουσάφακα.

" Είναι χαρά και κατάρα να συγκρούομαι με παίκτες που έχω προπονήσει. Γίνονται σπουδαίοι κι τότε εγώ πρέπει να τους αντιμετωπίσω. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: είτε κάνω καλή δουλειά με αυτά τα παιδιά, είτε μένω περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε στο άθλημα και οδηγούμαι σε λάθος μέρη" είπε ο Μπλατ, που δεν δίνει ποτέ βαρετές απαντήσεις. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι την Τετάρτη ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, χαρακτήρισε τον προπονητή του Ολυμπιακού "βασιλιά των δημοσίων σχέσεων".

Για την ιστορία, ο Γουίλ Κλάιμπερν είχε 17 πόντους με 7/10 δίποντα και 3/4 βολές, εννέα ριμπάουντ, μία ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και ένα κόψιμο σε 35:43 απέναντι στους Πειραιώτες.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ