EUROLEAGUE

Μπράντον Πολ: "Δεν μας πίστευαν, έπρεπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας"

EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο σκαουτινγκ του Ολυμπιακού και στην πίστη που υπήρχε για το μεγάλο διπλό στη Μόσχα στάθηκε ο Μπράντον Πολ μετά από τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ.

Εκανε το καλύτερο ματς της εν Ελλάδι καριέρας του και φώναξε σε όλο τον κόσμο ότι είναι παίκτης πολύ υψηλών προδιαγραφών. Ο Μπράντον Πολ διέλυσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 20 πόντους από 3/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 8/9 βολές, είχε έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο, ένα εκπληκτικό κάρφωμα απέναντι σε όλους και στο τέλος της βραδιάς κράτησε ένα πολύ ταπεινό προφίλ. Δεν μίλησε για τη δική του απόδοση, εξήγησε όμως ότι ο Ολυμπιακός πήγε στην έδρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης για να κερδίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράντον Πολ:

" Είπαμε ότι έπρεπε να κλέψουμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι να πάρεις από αυτό εδώ. Ήρθαμε με πολλή ενέργεια, με πολύ πάθος, με φωτιά μέσα μας. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και κάναμε φοβερή δουλειά στο σκάουτινγκ. Περιορίσαμε τις δεύτερες ευκαιρίες τους, νομίζω ότι το κομμάτι των ριμπάουντ ήταν στο τέλος το μεγάλο κλειδί για τη νίκη μας. Δεν μας πίστευε πολύς κόσμος, οπότε έπρεπε εμείς να πιστέψουμε στους εαυτούς μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ