EUROLEAGUE

Μπήκε ο Πρίντεζης, μέρος ο Παπανικολάου, εκτός ο Μιλουτίνοβ

Μπήκε ο Πρίντεζης, μέρος ο Παπανικολάου, εκτός ο Μιλουτίνοβ
EUROKINISSI

Μία μέρα πριν η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ, ο Ντέιβιντ Μπλατ βλέπει επιστροφές στις προπονήσεις, αλλά και τον σημαντικότερο παίκτη του να παραμένει εκτός προγράμματος.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (7/2 στις 21:05) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να παραμένει εκτός της προπόνησης της Τρίτης και να θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Σέρβος σέντερ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από κάκωση στην αριστερή κνήμη και κάνει αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, χωρίς κάποιος να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάα του Πειραιά.

Ο Μιλουτίνοβ έχει 11.1 πόντους με 65.3% στο δίποντο και 78.3% στις βολές, μαζί με 8.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 25:35 συμμετοχής σε 19 αγώνες, ενώ έχει απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τη Μπασκόνια (εντός) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός έδρας). Τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ήφαιστο Λήμνου και φαίνεται πως ο προπονητής του δεν θα τον πιέσει καθώς ο "Μίλου" είναι ίσως ο σημαντικότερος παίκτης στο ρόστερ του.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από παρόμοιο τραυματισμό έβγαλε μέρος του προγράμματος. Η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο, λίγη ώρα πριν η αποστολή φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ. Η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, ενώ η συνάντηση των ερυθρόλευκων θα γίνει στις 15:45.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ