EUROLEAGUE

ΜΜΕ Ισραήλ: "Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 800.000 ευρώ στον Μπρόκχοφ"

ΜΜΕ Ισραήλ: "Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 800.000 ευρώ στον  Μπρόκχοφ"
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Τα ΜΜΕ του Ισραήλ εμπλέκουν συνεχώς το όνομα του Ράιαν Μπρόκχοφ, με δημοσιογράφο μάλιστα να αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν πρόταση 800.000 ευρώ.

Ο Ράιαν Μπρόκχοφ είναι ένας παίκτης που συνδέεται συνεχώς με τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ του Ισραήλ. Τελευταίος Ισραηλινός δημοσιογράφος που συνέδεσε τις δύο πλευρές είναι ο Ρόι Κόεν, ο οποίος μάλιστα έγινε και πολύ συγκεκριμένος.

Με τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ να παρουσιάζουν τον Μπρόκχοφ ως στόχο της Μακάμπι και του Ολυμπιακού, ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στο twitter ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Αυστραλό σουτέρ.

" Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον Μπρόκχοφ και έχει ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ" έγραψε συγκεκριμένα ο Κόεν, προσθέτοντας νέα δεδομένα στην υπόθεση.

ΜΜΕ Ισραήλ: "Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 800.000 ευρώ στον  Μπρόκχοφ"

Η συνύπαρξη του Μπρόκχοφ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν το 2016 είναι ένας από τους λόγους που ο Αυστραλός - ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στους Μάβερικς - συνδέεται συχνά με τον Ολυμπιακό και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε και τώρα.

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ του Ισραήλ έχουν την τάση τον τελευταίο χρόνο να παρουσιάζουν συχνά τον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι να ενδιαφέρονται για τον ίδιο παίκτη. Από τότε δηλαδή που στον πάγκο των Ισραηλινών κάθισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Το τι θα ακολουθήσει θα φανεί στο μέλλον.

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ