EUROLEAGUE

Μιλουτίνoβ: "Το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι"

Μιλουτίνoβ: "Το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν και πάλι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, αλλά ο MVP της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση. Τι είπε ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έσπασε τα κοντέρ στη νίκη ( 79-65) του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκε MVP της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague και μετά το τέλος της αναμέτρησης επικεντρώθηκε στη σημασία της νίκης της ομάδας του και όχι στα κατορθώματά του.

"Νιώθω όμορφα, ειδικά από την στιγμή που νικήσαμε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Νιώθω υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Παλέψαμε, βγάλαμε ενέργεια για 40 λεπτά και πιστεύω πως και οι φίλαθλοί μας ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι", δήλωσε ο 24χρονος Σέρβος σέντερ.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς από την πλευρά του πρόσθεσε πως " η άμυνα ήταν το κλειδί. Τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ και αυτό ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Δεν τους αφήσαμε να τρέξουν, είχαμε μεγάλο πλεονέκτημα στο «πέντε εναντίον πέντε", οπότε κάναμε καλή δουλειά. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει πάντα έξτρα κίνητρο, τόσο για εμάς, όσο και για εκείνους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ