EUROLEAGUE

Κέβιν Πάντερ: "Στόχος μας τα playoffs και το Final Four"

GOMELSKY CUP 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χαλαρός ο Κέβιν Πάντερ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, είπε πως αυτή ήταν "μια απλή νίκη κανονικής περιόδου" και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι η οκτάδα και το Final Four της Κολωνίας!

Δεν είναι απλά αισιόδοξος, είναι και κάτι περισσότερο! Ο Κέβιν Πάντερ έκανε μεγάλη εμφάνιση στον εκτός έδρας θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στην κάμερα της NOVA -σε πολύ χαλαρό ύφος- ότι " πήραμε μια νίκη κανονικής περιόδου", πριν εξηγήσει πως " στόχος μας είναι τα playoffs και το Final Four". Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύς δρόμος για τους Πειραιώτες ώστε να θεωρηθούν ομάδα οκτάδας, με τέτοια φιλοσοφία όμως ίσως καταφέρουν αυτή την υπέρβαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού σουτέρ:

" Ουδείς είναι ανίκητος. Ο προπονητής έφτιαξε το πλάνο που χρειαζόμασταν για να πετύχουμε. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, πολλοί μας αμφισβήτησαν και κάποιοι μας ξέγραψαν. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι θα συμβεί. Εμείς προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ελπίζω ο κόσμος να μείνει κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα, να βρίσκεται στο πλευρό μας. Η αποψινή ήταν μια απλή νίκη στην κανονική διάρκεια, την χρειαζόμασταν. Θέλουμε να μπούμε στα playoffs και να πάμε στο Final Four, αυτός είναι ο στόχος μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ