EUROLEAGUE

Μακάμπι: Νέο τριετές συμβόλαιο (και) για τον Βασίλη Γεραγωτέλλη

Μακάμπι: Νέο τριετές συμβόλαιο (και) για τον Βασίλη Γεραγωτέλλη

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου με τον Βασίλη Γεραγωτέλλη, διατηρώντας αναλλοίωτο το προπονητικό δίδυμο στον πάγκο της.

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2019, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ανακοινώσει την παραμονή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική της ηγεσία μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η εξαιρετική πορεία της "ομάδας του λαού" εντός κι εκτός των συνόρων έπεισε τον Σιμόν Μιζράχι να δώσει στον έμπειρο τεχνικό το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία.

Λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ήρθε κι η επιβεβαίωση της παραμονής του Βασίλη Γεραγωτέλλη στο πλευρό του. Ο επί σειράς ετών άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα συνεχίσει στο πλευρό του για ακόμη τρία χρόνια, κάτι που έτσι κι αλλιώς αποτελούσε τυπικό θέμα.

Οι δυο τους έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους εδώ και ενάμιση χρόνο στο Τελ Αβίβ πως μπορούν να επαναφέρουν τη Μακάμπι στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν είναι μόνο οι δύο σερί τίτλοι στη Winner League, αλλά κι η εικόνα που έδειξε ο ισραηλινός σύλλογος στην EuroLeague. Αν δεν προέκυπτε άλλωστε η διακοπή λόγω του κορονοϊού, η Μακάμπι θα αποτελούσε κομμάτι της post season για πρώτη φορά από την στιγμή που άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ