EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Ο Μπαρτζώκας ξέρει τι πρέπει να κάνουμε στο Final Four"

Κλαβέρ: "Ο Μπαρτζώκας ξέρει τι πρέπει να κάνουμε στο Final Four"

Ο Βίκτορ Κλαβέρ έγραψε στο προσωπικό του blog στην Euroleague για τις σκέψεις του ενόψει Βερολίνου και τόνισε πως ο Μπαρτζώκας ξέρει τι πρέπει να κάνει η Κουμπάν στο Final Four, καθώς στο παρελθόν έχει κατακτήσει την Euroleague.

O Ισπανός φόργουορντ του Άρη, Βίκτορ Κλαβέρ, έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της Euroleague για τις σκέψεις του ενόψει Βερολίνου και στάθηκε στην εμπειρία του προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν το Πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: "Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές σε Φάιναλ Φορ και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Από εμάς μόνο ο Ντρέιπερ και ο Βορόνοφ έχουν βρεθεί σε Final Four. Μπορεί να μας λείπει η εμπειρία, αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κερδίσει τη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό το 2013 και ξέρει τι χρειάζεται για να νικήσει κανείς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four.

Τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές φέτος και τους νικήσαμε στη Μόσχα. Χάσαμε μεν στην έδρα μας, αλλά στην αρχή της σεζόν δεν ήμασταν η ομάδα που είμαστε τώρα. Ξέρουμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια ομάδα που χτίστηκε για να κατακτήσει την Euroleague και είναι σχεδόν μόνιμα στο Final Four. Όμως, από την άλλη εκείνοι έχουν την πίεση κι όχι εμείς, που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ