EUROLEAGUE

Κοντά στον Στάουσκας η Μπασκόνια

Κοντά στον Στάουσκας η Μπασκόνια
AP PHOTO/TONY DEJAK

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων από την Ευρώπη, η Μπασκόνια βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νικ Στάουσκας, προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή.

Η Μπασκόνια ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία κλασική κίνηση... Μπασκόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη, που ξεκίνησαν από τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, οι Βάσκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Νικ Στάουσκας (1.98 μέτρα, 26 χρονών, γκαρντ/φόργουορντ).

Ο Καναδός με τις λιθουανικές ρίζες γκαρντ/φόργουορντ επιλέχθηκε στο Νο8 του ΝΒΑ Draft 2014 από τους Κινγκς, αλλά άντεξε μόλις μία σεζόν στο Σακραμέντο.

Στην καλύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ (2016/17) είχε με την φανέλα των Σίξερς 9.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο ορο σε 27 λεπτά συμμετοχής με 36.8% στα τρίποντα σε 27.4 λεπτά συμμετοχής.

Έκτοτε ο Στάουσκας έγινε γυρολόγος, φτάνοντας την σεζόν 2018/19 να μοιράσει την χρονιά του σε Πόρτλαντ και Κλίβελαντ, αριθμώντας 5.9 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 37.2% στα τρίποντα σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η Μπασκόνια έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Μάικλ Έρικ και Πιέρια Χένρι.

AP Photo/Tony Dejak

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ