ΜΠΑΣΚΕΤ

Χειρουργήθηκε ο Τάιλερ Ένις, ψάχνει παίκτη ο Ομπράντοβιτς

Χειρουργήθηκε ο Τάιλερ Ένις, ψάχνει παίκτη ο Ομπράντοβιτς
EUROKINISSI

Ο Τάιλερ Ένις χειρουργήθηκε μία μέρα μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς άνοιξε τις... σημειώσεις του για να βρει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού πόιντ γκαρντ.

Η φρίκη από τον τραυματισμό του Τάιλερ Ένις, δεν έχει "σβήσει", μία μέρα μετά το συμβάν στην αναμέτρηση της Μπουγιουκτσεμετσέ με την Φενέρμπαχτσε που επισκίασε την Κυριακή (21/10) τη δράση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο 24χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέστη κάταγμα κνήμης στο αριστερό πόδι , θα χάσει φυσικά το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ σήμερα (22/10) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσει έτσι ο μακρύς κι επώδυνος δρόμος της αποθεραπείας που θα τον βοηθήσει να βρεθεί στην έναρξη της περιόδου 2019/20 ξανά στα γήπεδα.

Ο Ένις, που είδε σύσσωμη τη Φενέρμπαχτσε, να τον επισκέπτεται χθες βράδυ στο νοσοκομείο, στάθηκε άτυχος όταν "τράκαρε" με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου, Μάλκολμ Άρμστεντ. Η ζωή όμως συνεχίζεται και γι' αυτόν και για την ομάδα του, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Προς το παρόν η Φενέρ θα συνεχίσει με τους Σλούκα, Ντίξον, Γκιουλέρ, Μαχμούτογλου και ο Σέρβος προπονητής θα προσπαθήσει να βρει το συντομότερο δυνατό έναν ποιοτικό περιφερειακό που θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ