EUROLEAGUE

Γκεραρντίνι: "Χάνουν το Final Four οι Ντατόμε και Λοβέρν"

Γκεραρντίνι: "Χάνουν το Final Four οι Ντατόμε και Λοβέρν"

Οι Λουίτζι Ντατόμε και Τζόφρι Λοβέρν, όπως δήλωσε ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, δεν θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Φενέρμπαχτσε στο Final Four της EuroLeague (17-19/5), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των Γιαν Βέσελι και Νίκολα Κάλινιτς.

Οι Τζόφρι Λοβέρν και Τζίτζι Ντατόμε αναμένεται να πάρουν απουσία από το Final Four της EuroLeague (17-19/5), καθώς όπως τόνισε ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, οι δύο παίκτες δεν προλάβουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Ο Γάλλος σέντερ από τα μέσα Φεβρουαρίου είναι εκτός δράσης, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική, ενώ πρόσφατα κτύπησε στη γάμπα και ο Ιταλός φόργουορντ. "Κάποιοι από τους παίκτες μας δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας. Παρακολουθούμε την κατάστασή τους. Θα έλεγα με σιγουριά πως οι Λοβέρν και Ντατόμε δεν θα είναι στο Final Four", δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, στις αναμετρήσεις στη Βιτόρια δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τζόφρι Λοβέρν και Λουίτζι Ντατόμε, ενώ περιμένει να δει αν θα είναι "ετοιμοπόλεμοι" οι Νίκολα Κάλινιτς και Γιαν Βέσελι, οι οποίοι προς το παρόν είναι "λαβωμένοι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ