EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρ - Μακάμπι

Δηλώσεις: Φενέρ - Μακάμπι

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο καλό ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κόντρα στη Μακάμπι και εξήγησε πως περιμένει δύσκολα παιχνίδια στο Τελ Αβίβ, απέναντι στην πάντα περήφανη "ομάδα του λαού".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου κόουτς της Φενέρ, μετά τη νέα νίκη επί της Μακάμπι και το 2-0 στη σειρά με τους εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης.

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
Ζέλικο Ομπράντοβιτς
: "Το Game 2 είναι πολύ σημαντικό σε μια σειρά. Νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά. Ξεκινήσαμε πολύ επιθετικά και χτίσαμε διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, 30-14. Εν συνεχεία προσπαθήσαμε να δοκιμάζουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Γενικώς, πιστεύω ότι κάναμε σπουδαία δουλειά απόψε! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για αυτή τη σπουδαία νίκη. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα σε ακόμα ένα παιχνίδι. Είναι καλό το ότι έχουμε το προβάδισμα με 2-0 νίκες, πριν από τα ματς στο Τελ Αβίβ. Έχω την εμπειρία και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτή την έδρα, απέναντι στην περήφανη Μακάμπι. Έχουμε χρόνο ως τη Δευτέρα ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια. Ο στόχος είναι απλός: Θέλουμε ακόμα μια νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ