EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Ναντέρ - Μπουντιβέλνικ

Δηλώσεις: Ναντέρ - Μπουντιβέλνικ

Παρότι γνώρισε βαριά ήττα η ομάδα του ο Άιναρς Μπάγκατσκις δεν έδειξε να εκπλήσσεται από την Ναντέρ αλλά από την ομάδα του. Ο Λετονός τεχνικός φάνηκε ψύχραιμος μετά το τέλος του αγώνα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Ναντέρ.

Ολέθριο για την Μπουντιβέλνικ ήταν σύμφωνα με τον Μπάγκατσκις το πρώτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του τον εξέπληξε δυσάρεστα. Στην αντίπερα όχθη ο Πασκάλ Ντοναντιέ υποστήριξε ότι όλα έγιναν βάση πλάνου, καθώς είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Ναντέρ

Πασκάλ Ντοναντιέ: "Ήταν μέρος της τακτικής μας να ξεκινήσουμε δυνατά. Ήταν έτσι η στρατηγική μας γιατί η Μπουντιβέλνικ παίζει εξαιρετικά και βγάζει πολλά σουτ αν την αφήσεις να ξεκινήσει άνετα. Ξαφνιάστηκαν από την επιθετικότητα που ξεκινήσαμε. Ήταν δύσκολο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ποτέ δεν τρομάξαμε για το αποτέλεσμα αλλά φοβηθήκαμε μήπως χάσουμε τη διαφορά που είχαμε χτίσει στο πρώτο μισό. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να μεγαλώσουμε και να εξελιχθούμε οι παίκτες και οι προπονητές. Ο Τζέκελ Φόστερ μας έδωσε τις ηγετικές του ικανότητες και την εμπειρία".

Μπουντιβέλνικ

Άιναρς Μπάγκατσκις: "Δεν ένιωσα έκπληξη από το πόσο σκληρά ξεκίνησε το παιχνίδι η Ναντέρ αλλά από το πόσο αδύναμα ξεκινήσαμε εμείς. Ξεκινήσαμε όντας αργοί και αδύναμοι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Είχαμε 1 ασίστ και 15 λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν έτοιμοι και τους δώσαμε πολλές μπάλες, καθώς δεν παλέψαμε για να τις πάρουμε. Καλή τύχη στην Ναντέρ στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ