EUROLEAGUE

Κόπονεν τριετίας στη Μπάγερν!

Κόπονεν τριετίας στη Μπάγερν!
EUROKINISSI

Την απόκτηση του Πέτερι Κόπονεν ανακοίνωσε η Μπάγερν με συμβόλαιο τριών χρόνων, ενισχύοντας την περιφερειακή της γραμμή.

Σπουδαία μεταγραφή για τη Μπάγερν, η οποία κινήθηκε γρήγορα και απέσπασε την υπογραφή του Πέτερι Κόπονεν! Η πρωταθλήτρια Γερμανίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Φινλανδού γκαρντ με συμβόλαιο τριών χρόνων, ενισχύοντας έτσι την περιφερειακή της γραμμή.

Την σεζόν 2017/18 ο Κόπονεν είχε 8.6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο με 49.5% στα τρίποντα σε 19.7 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 7.9 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 51.1% στα τρίποντα σε 20.2 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Οι επιδόσεις του ωστόσο δεν έφταναν για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, η οποία το καλοκαίρι αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του, με τον διεθνή γκαρντ να μην αργεί πάντως να βρει ομάδα.

Ο Κόπονεν είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν, η οποία τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσε διαδοχικά την απόκτηση των Ρόμπιν Αμάιτσε, Λέον Ραντόσεβιτς και Μαοντό Λο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague .

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ