EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ρίχνει ματιές σε Έισι, παραμένει φαβορί η Μακάμπι

Ο Κουίνσι Έισι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο
Ο Κουίνσι Έισι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και το Ισραήλ, η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Κουίνσι Έισι, με τη Μακάμπι ωστόσο να εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, αφού οι δύο πλευρές συζητούν την ανανέωση της συμφωνίας τους.

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να ψάχνει για έναν παίκτη με την ικανότητα να αγωνιστεί υπό προϋποθέσεις και στις δυο θέσεις των ψηλών, με το όνομα του Κουίνσι Έισι (30 χρονών, 2.03 μέτρα) της Μακάμπι να είναι σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" το τελευταίο που έπεσε στο τραπέζι.

Με βάση το ρεπορτάζ της καταλανικής ιστοσελίδας - που επικαλείται μεταξύ άλλων αντίστοιχα δημοσιεύματα από το Ισραήλ - ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ ενδιαφέρει τη Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή ωστόσο ξεκαθαρίζεται ότι ο Αμερικανός αυτή τη στιγμή είναι πιο πιθανό να παραμείνει στη Μακάμπι, με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Την φετινή σεζόν ο Έισι είχε 10.9 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 4.8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ