EUROLEAGUE

Βατούτιν: "14άδα αντί για 12άδα και Ιτούδης αν πάρει τη EuroLeague"

Βατούτιν: "14άδα αντί για 12άδα και Ιτούδης αν πάρει τη EuroLeague"
CSKA MOSCOW

Δύσκολο θεωρεί ο Αντρέι Βατούτιν το ενδεχόμενο να μείνουν όλοι (Χάινς, Ντε Κολό, Κλάιμπερν, Χίγκινς, Χάντερ) στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ενδιαφέρουσες ατάκες, νέες ενδιαφέρουσες ατάκες για την ακρίβεια, έδωσε ο Αντρέι Βατούτιν σε ρωσική ιστοσελίδα ( rsport.ria.ru ) τόσο για το μέλλον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας της οποίας ηγείται, όσο και για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδό του.

" Ελπίζω η πρόταση να έχει κάθε ομάδα 14 παίκτες διαθέσιμους στους αγώνες της EuroLeague να γίνει αποδεκτή το καλοκαίρι. Με τις δύο νέες ομάδες που θα προστεθούν στη διοργάνωση, τα ματς θα είναι περισσότερα" δήλωσε το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και συνέχισε κάνοντας αναφορά στην Δημήτρη Ιτούδη: " Θα πρέπει να αποφασίσουμε για τον προπονητή, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από το τέλος της χρονιάς στη EuroLeague. Ούτε σημαίνει πως θα το κάνουμε την επομένη του Final Four. Αν κερδίσει τη διοργάνωση, θα είναι δύσκολο να μην του προταθεί νέο συμβόλαιο, θα πρέπει να συμβεί κάτι φοβερό, όπως για παράδειγμα μια δική του άρνηση".

Ο Βατούτιν αναφέρθηκε και στους Χάινς, Ντε Κολό, Κλάιμπερν, Χίγκινς, Χάντερ λέγοντας πω: " Όλοι αυτοί είναι σπουδαίοι αθλητές και έχουν υψηλά συμβόλαια. Με κάποιους θα είναι πιθανό να μιλήσουμε στην ίδια γλώσσα, με κάποιους όμως όχι. Ο ανταγωνισμός με το ΝΒΑ, την Κίνα και τις άλλες ομάδες της EuroLeague είναι μεγάλος".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ