EUROLEAGUE

Ειρωνικός Βατούτιν: "Γιατί 9 εκατ. ευρώ για Μιλουτίνοβ; Γράψτε 18, ΤΣΣΚΑ είμαστε"

Ειρωνικός Βατούτιν: "Γιατί 9 εκατ. ευρώ για Μιλουτίνοβ; Γράψτε 18, ΤΣΣΚΑ είμαστε"

Ο Αντρέι Βατούτιν απάντησε με δηκτικό τρόπο στην είδηση ότι η ΤΣΣΚΑ πρόσφερε 9 εκατ. ευρώ για 3ετες συμβόλαιο στον Μιλουτίνοβ, λέγοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί ο διακανονισμός με τους υπάρχοντες παίκτες.

Ο Αντρέι Βατούτιν ξέσπασε. Βλέποντας τα ποσά που κυκλοφορούν για την συμφωνία της ΤΣΣΚΑ με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ (9 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια) εν μέσω της κρίσης λόγω του κορονοϊού, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ήταν αρκετά δηκτικός σε δηλώσεις του.

Μιλώντας στο σάιτ "rsport.ria.ru", o Βατούτιν έδειξε εκνευρισμένος, σχολιάζοντας: " Φυσικά, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Η ΤΣΣΚΑ είμαστε. Γιατί 9 εκατ. ευρώ; Γράψτε 18. Με την οικονομία να διαλύεται και τα νέα να είναι όλο και χειρότερα υπάρχουν περιορισμοί παντού, αλλά η ΤΣΣΚΑ θα πετάξει εκατομμύρια από το τραπέζι. Είμαστε από άλλο πλανήτη".

Κλείνοντας μάλιστα ο Βατούτιν αποκάλυψε ότι στη Μόσχα ετοιμάζονται να κάνουν μειώσεις: " Λόγω της καραντίνας και της απομόνωσης δε μπορώ να θυμηθώ πότε έπιασα στυλό για να υπογράψω κάτι. Για την ΤΣΣΚΑ, για όλες της ομάδες της EuroLeague, είναι πιο σημαντικό να βρούμε έναν συμβιβασμό στους μισθούς των παικτών που έχουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ