EUROLEAGUE

Σαρίτσα: "Να βελτιώσουμε τη θέση μας"

Σαρίτσα: "Να βελτιώσουμε τη θέση μας"

Ο κόουτς της Καρσίγιακα, Ουφούκ Σαρίτσα, και ο Κέναν Σιπάχι παραδέχθηκαν ότι η αυριανή (27/11) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην "Karsiyaka Arena" έχει τεράστια σημασία αναφορικά στην πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.

Στην πρώτη της συμμετοχή στην Euroleague, η Καρσίγιακα διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στο TOP-16. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει ρεκόρ 2-4 στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης, όπως και ο Παναθηναϊκός. Έτσι η αυριανή (27/11, 19:45) μεταξύ τους αναμέτρηση στην "Karsiyaka Arena" κρίνεται πολύ σημαντική σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής της Καρσίγιακα ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: "Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στον όμιλο. Παράλληλα, όμως, έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε τη θέση μας στον όμιλο, σε περίπτωση νίκης επί του Παναθηναϊκού. Επιθυμούμε το πιο υψηλό επίπεδο σε αυτή την πρώτη παρουσία μας στην Euroleague. Δεν υπάρχει κάποια άλλη σκέψη στο μυαλό μας πέρα από το θετικό αποτέλεσμα! Θα βγάλουμε όλη την ενέργειά μας στο γήπεδο, έχοντας πάντα τη στήριξη των οπαδών μας".

Ο Κέναν Σιπάχι μίλησε εκ μέρους των παικτών της Καρσίγιακα: "Οι δυο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι πλεονέκτημα για εμάς. Ο αντίπαλός μας είναι μια έμπειρη ομάδα, με ιστορία στην Euroleague. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Έχουμε δουλέψει σκληρά και πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι σε ό,τι αφορά την προσπάθειά μας για πρόκριση στο TOP-16. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ