EUROLEAGUE

GM Χίμκι: "Τι θα κάνουμε αν βρεθεί κάποιος παίκτης θετικός στον κορονοϊό;"

GM Χίμκι: "Τι θα κάνουμε αν βρεθεί κάποιος παίκτης θετικός στον κορονοϊό;"
EUROKINISSI

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοβ, εξέφρασε για μία ακόμα φορά την αντίθεσή του για επανέναρξη της EuroLeague, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ο Πάβελ Αστάκοβ φρόντισε για ακόμα μία φορά να εκφράσει ξεκάθαρα την θέση του: Δεν θέλει να συνεχιστεί η σεζόν 2019/20 στην EuroLeague.

Όπως είχε κάνει πριν μερικές ημέρες, έτσι και τώρα με νέες του δηλώσεις, αυτή τη φορά στην "izvestia", ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι επανέλαβε τους προβληματισμούς του.

Συγκεκριμένα, ο Αστάκοβ δήλωσε έπειτα από σχετική ερώτηση: " Σε όλους μας λείπει το μπάσκετ, ενώ η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι, αφού πριν την διακοπή βρισκόμασταν σε τροχιά playoffs και ακολουθούσε ευνοϊκό πρόγραμμα. Σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα επιστρέψουμε".

Ακολούθως ο GM της Χίμκι εξέφρασε τους προβληματισμούς του: " Είναι δύσκολο να μαζευτούν 18 ομάδες σε ένα μέρος και να παίξουν τους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής περιόδου και μετά το Final-8 και όλα αυτά μετά από καραντίνα, όπου οι παίκτες δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Τι θα γίνει αν ξαφνικά ένας παίκτης ή προπονητής βρεθεί θετικός στον κορονοϊό; Τι θα κάνουμε; Θα διακόψουμε τα πάντα και θα πάμε σπίτια μας;

Κατά την γνώμη μου, θα ήταν πιο λογικό οι ομάδες να κρατήσουν το ρεκόρ που είχαν στην διακοπή και να ετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ