EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε τον Μίκι η Χίμκι

Ανακοίνωσε τον Μίκι η Χίμκι

Η Χίμκι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Μίκι. Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε στην ρωσική ομάδα ο 24χρονος φόργουορντ / σέντερ (VIDEOS).

Ύστερα από τρία χρόνια στο ΝΒΑ έφτασε η ώρα ο Τζόρνταν Μίκι να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην EuroLeague. Ο 24χρονος φόργουορντ / σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην Χίμκι και ανακοινώθηκε σήμερα (27/7) από την ρωσική ομάδα, η οποία έβαλε στη μηχανή της έναν παίκτη που επιλέχθηκε στο Νο. 33 του Draft το 2015 από τους Μπόστον Σέλτικς, ωστόσο δεν βρήκε ποτέ τις ευκαιρίες που έψαχνε στο ΝΒΑ.

Σε αυτά τα τρία χρόνια που πέρασε σε Βοστώνη και Μαϊάμι, ο Μίκι έπαιξε συνολικά μόνο σε 64 αγώνες, ξεκινώντας βασικός στους τέσσερις εξ αυτών. Ο απολογισμός του την περσινή σεζόν στο Μαϊάμι ήταν 4,0 πόντοι και 3,6 ριμπάουντ σε 12,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Μπαρτζώκας: "Τον ήθελα και πέρυσι"

" Ο Τζόρνταν είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο σύστημά μας. Είναι πολύ ευέλικτος και αθλητικός τύπος, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Ταυτόχρονα, είναι σπουδαίος άνθρωπος. Οι πρώην προπονητές του, οι παλιοί συμπαίκτες του, όλοι είπαν τα καλύτερα γι' αυτόν", είπε για τον Τζόρνταν Μίκι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

"Ο Τζόρνταν έχει φιλοδοξίες και μεγάλη επιθυμία να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι βέβαιος ότι θα τον βοηθήσουμε καθώς και ότι θα βοηθήσει την Χίμκι να πετύχει τους στόχους της. Ήθελα να τον υπογράψω και πέρυσι, αλλά δεν είχα την ευκαιρία".

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky




TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ