EUROLEAGUE

Adidas Next Generation Tournament: Όγδοος ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο

Adidas Next Generation Tournament: Όγδοος ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Παρτιζάν με 77-62 και τερμάτισε στην 8η θέση του Adidas Next Generation Tournament που διεξάγεται στο Μόναχο.

Ούτε την Παρτιζάν κατάφερε να νικήσει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8 του Adidas Next Generation Tournament που φιλοξενείται από την Παρασκευή (25/1) στο Audi Dome του Μονάχου. Οι "πράσινοι" βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους Σέρβους, παίζοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον διεθνή Αρη Σωτηρίου.

Οι Μούτσα και Γιώτης έβαλαν από 11 πόντους έκαστος και ήταν οι πρώτοι σκόρερς του Παναθηναϊκού, ενώ ο Τζόρτζε Πάζιν (22 πόντοι, 4/10 τρίποντα) και ο Ντούσαν Τανάσκοβιτς (18 πόντοι, 8/12 σουτ, 9 ριμπάουντ) ήταν για ένα ακόμα ματς αυτοί που ξεχώρισαν από την Παρτιζάν. Στα ρηχά έμεινε ο Λούκα Τάρλατς, γιος του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, που είχε 0/3 σουτ σε 13'37''.

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού: Κοντούδης 5 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κορωπιώτης, Μπιλάλης 3 (1), Κωστόπουλος 9 (1), Μούτσα 11 (3), Γιώτης 11, Πολάτογλου, Γιαννούλτσης 8 (7 ριμπάουντ), Καλιανιώτης 8, Χριστοφορίδης 7, Παπαγιάννης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ