EUROBASKET

Τρινκέρι: "Θα λερώσουμε το πουκάμισο με αίμα"

Τρινκέρι: "Θα λερώσουμε το πουκάμισο με αίμα"
INTIME SPORTS

Κανένα παράπονο δεν είχε ο Αντρέα Τρινκέρι από τους διεθνείς μετά την ήττα από την Ιταλία, αναφέρθηκε στο αμυντικό πρόβλημα και επισήμανε πως ο Σπανούλης λογικά θα είναι έτοιμος τη Δευτέρα. Τι είπε για τη μη χρησιμοποίηση του Μπουρούση στο τέλος Δείτε vids!

Αποστολή στη Σλοβενία, Γιάννης Φιλέρης

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αντρέα Τρινκέρι υπογράμμισε πως δεν περιμένει να τελειώσει η Ελλάδα το Ευρωμπάσκετ χωρίς να λερωθούν τα ρούχα των διεθνών με αίμα και βρωμιά.

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι από πολλές απόψεις. Είχαμε λιγότερη ενέργεια και αντοχή. Στο τέλος, όταν παίζουμε ένα ματς με πολλές απομονώσεις, πολλά κρίνονται στο ένας με έναν. Πρέπει να σταματήσεις τον αντίπαλο στο ένας με έναν", σχολίασε ο Αντρέα Τρινκέρι και συνέχισε:

"Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Η ομάδα αγχώθηκε, καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε και παρότι είχαμε το μομέντουμ η Ιταλία πέτυχε τους πόντους που χρειαζόταν και κέρδισε".

Για τα διδάγματα από την ήττα υπογράμμισε: "Σε μια ήττα βλέπεις πολλά πράγματα. Δεν έχω να κατηγορήσω τους παίκτες μου για τίποτα. Δεν περιμένω να τελειώσουμε το Ευρωμπάσκετ με καθαρό πουκάμισο. Θα το λερώσουμε με βρωμιά και αίμα. Αν θέλουμε να γίνουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μπουρούση στο τέλος: "Είχαμε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα πικ εν ρολ και έπαιζαν συνέχεια με σουτ. Αποφάσισα να πάμε με μία ευέλικτη σύνθεση".

Για την κατάσταση του Σπανούλη: "Μπορεί να παίξει με τη Φινλανδία. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Πιστεύω πως σε 14-16 ώρες θα μπορέσει να παίξει. Θα δούμε την τελευταία στιγμή".

Για το πώς αισθάνθηκε που αντιμετώπισε την Ιταλία: "Δεν ήταν τόσο όμορφο".

Καϊμακόγλου: "Οι Ιταλοί πέτυχαν μεγάλα καλάθια"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Καϊμακόγλου υπογράμμισε: "Στα πρώτα τρία ματς είχαμε ισάριθμες νίκες. Είχαμε προκριθεί, αλλά όπως είναι οι κανόνες θέλαμε δύο νίκες για να μεταφέρουμε όσους βαθμούς περισσότερους γινόταν. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε πολλές μάχες στο ένας με έναν, όπως παίζει η Ιταλία. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Στο τρίτο δεκάλεπτο πήραν διαφορά με διαδοχικά τρίποντα. Στο τέλος φέραμε το παιχνίδι στα ίσα δείχνοντας χαρακτήρα, όμως οι Ιταλοί πέτυχαν κάποια μεγάλα καλάθια. Δεν έχει πληγωθεί η αυτοπεποίθησή μας. Σε μια τέτοια διοργάνωση κοιτάζεις μπροστά".

Για το ματς με τη Φινλανδία: "Για μας είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου. Όλοι πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε, να δούμε τι λάθη κάναμε και να έρθουμε αύριο να παίξουμε ένα δύσκολο ματς για να κερδίσουμε και να πάρουμε μαζί μας μια νίκη στον επόμενο γύρο. Η Φινλανδία έδειξε πως είναι καλή ομάδα, παίζει διαφορετικό στυλ μπάσκετ, έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ