EUROBASKET

Με τον Καπέλα στα προ-προκριματικά του EuroBasket 2021 η Ελβετία

Με τον Καπέλα στα προ-προκριματικά του EuroBasket 2021 η Ελβετία
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Με έναν από τους κορυφαίους σέντερ του ΝΒΑ θα παλέψει η Ελβετία στα προ-προκριματικά του EuroBasket 2021. Δείτε το πρόγραμμα της ομάδας στην οποία ξεχωρίζει ο Κλιντ Καπέλα.

Τη σεζόν 2018/19, την πέμπτη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, είχς 16.6 πόντους από 65% στο δίποντο, 64% στις βολές, 12.7 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.5 μπλοκ ανά 33.6 λεπτά συμμετοχής σε 67 αγώνες της κανονικής περιόδου. Ο Κλιντ Καπέλα είναι ίσως ο πιο... τίμιος παίκτης των Ρόκετς, ελπίζει ότι την ερχόμενη περίοδο θα διεκδικήσει μαζί τους το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, προς το παρόν όμως κοιτάζει μόνο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελβετίας.

Ο 25χρονος σέντερ θα βοηθήσει την ομάδα της χώρας του στην προ-προκριματική φάση του EuroBasket 2021, θα παίξει στους τέσσερις αγώνες με την Πορτογαλία και την Ισλανδία, ώστε μέσω αυτής της φάσης να μπει στον πέμπτο όμιλο των προκριματικών αναμετρήσεων στον οποίο θα συμμετάσχουν η Φινλανδία, η Γεωργία και η Σερβία.

Στην προ-προκριματική φάση του EuroBasket 2021 αγωνίζονται οι: Αλβανία, Λευκορωσία, Δανία (Group E), Σλοβακία, Κύπρος, Ρουμανία (Group F), Λουξεμβούργο, Κόσοβο, Μεγάλη Βρετανία (Group G), Ελβετία, Πορτογαλία, Ισλανδία (Group H), ενώ οι αναμετρήσεις της Ελβετίας του Καπέλα θα διεξαχθούν στις 3/8 (εντός με Πορτογαλία), στις 10/8 (εκτός με Ισλανδία), στις 14/8 (εκτός με Πορτογαλία) και στις 21/8 (εντός με Ισλανδία).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ