Φωτογραφία-ΕΠΟΣ από τον Παππά για το επεισόδιο με τον Μπουρούση!

Το επεισόδιο του Νίκου Παππά με τον Γιάννη Μπουρούση ήταν σίγουρα μια κακή στιγμή, όμως ο πρώτος βρήκε τρόπο για να ελαφρύνει το κλίμα με μία φωτογραφία στο Instagram.

Εντάσεις υπάρχουν σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε οργανισμό και φυσικά σε κάθε ομάδα. Σίγουρα το επεισόδιο του Γιάννη Μπουρούση με τον Νίκο Παππά στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή στην προετοιμασία της ομάδας για το Eurobasket 2017, σίγουρα η μπουνιά που "έφαγε" ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης την έκανε ακόμη πιο δυσάρεστη, όμως το συμβάν πέρασε και η ζωή συνεχίζεται.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Παππάς πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram και όλοι πίστεψαν ότι κι αυτός περιμένει τη μονομαχία του Φλόιντ Μεϊγουέδερ με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, όμως με μια πιο προσεκτική ματιά, βρέθηκε και το... βαθύτερο νόημα της εικόνας. Βλέπετε, αν πατήσετε μία φορά πάνω στην εικόνα, εμφανίζονται άλλα δυο ονόματα. Αυτό του Γιάννη Μπουρούση και εκείνο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ανάμεσα στον Μεϊγουέδερ και τον ΜακΓκρέγκορ.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24