ΜΠΑΣΚΕΤ

Το tweet του Κουμπούρα για τη λανθασμένη νοοτροπία των αθλητών

Το tweet του Κουμπούρα για τη λανθασμένη νοοτροπία των αθλητών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την έλλειψη κοινού στόχου έγραψε ο Φάνης Κουμπούρας, μπασκετμπολίστας του Οίακα Ναυπλίου, καθώς το επίδομα των 800 ευρώ δεν δόθηκε από το κράτος στους αθλητές.

Μία από τις ομάδες που έχουν πληγωθεί σε σημαντικό βαθμό από την πανδημία του κορονοϊού , είναι οι αθλητές που βρίσκονται κάτω από τα "σαλόνια". Οι μπασκετμπολίστες της Α2 και της Β' εθνικής για παράδειγμα, οι αθλήτριες της Α1, που είδαν τα πρωταθλήματα να ακυρώνονται και ένα σημαντικό μέρος των αποδοχών τους να κάνει φτερά.

Την ώρα που ο ΠΣΑΚ κάνει μεγάλο αγώνα για να εξασφαλίσει χρήματα για τους χαμηλόμισθους της Basket League, αυτοί οι παίκτες που βρίσκονται στις μικρότερες κατηγορίες δεν έχουν την παραμικρή βοήθεια και -κυρίως- δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία για να παλέψουν για έναν κοινό σκοπό.

" Βγαίνουν οι καλλιτέχνες και διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν συμπεριληφθεί οι κλάδοι τους στα επιδόματα και τους δίνουν 15 εκατομμύρια και μπράβο τους. Εμείς ασχολούμαστε με το αν πρέπει να ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα και αν πρέπει να ανέβω εγώ ή ο αντίπαλός μου" έγραψε στο Twitter ο πόιντ γκαρντ του Οίακα Ναυπλίου, που περίμενε μια καλύτερη αντιμετώπιση από τον ΠΣΑΚ και τους διάσημους συναθλητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ