Και ο Περικλής Ιακωβάκης στο "Nick Galis hall of famous game"!

Και ο Περικλής Ιακωβάκης στο "Nick Galis hall of famous game"!

Ο πρωταθλητής του στίβου στα 400 μ. με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης θα λάβει και αυτός μέρος στο "Nick Galis hall of famous game" προς τιμήν του Νίκου Γκάλη!

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού αθλητισμού θα δώσει το παρών στο "Nick Galis hall of famous game", το σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο "Hall of Fame". Ο λόγος για τον Περικλή Ιακωβάκη!

Ο πρωταθλητής στίβου στα 400 μ. με εμπόδια,  δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: "Είναι μεγάλη τιμή να παρευρεθώ στον αγώνα "Nick Galis hall of famous" για να τιμήσουμε έναν από τους κορυφαίους ανθρώπους του αθλητισμού αγωνιζόμενος με μεγάλους αθλητές απ' όλους τους χώρους όπως και με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Εύχομαι να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτήν την προσπάθεια καθώς έχει εκτός των άλλων φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η εκδήλωση μάλιστα γίνεται δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 23 Δεκεμβρίου έτσι και δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους έχουν ανάγκη".

Όσον αφορά τον Νίκο Γκάλη, ο Ιακωβάκης δήλωσε σχετικά: "Μεγάλωσα με το Νίκο Γκάλη. Όντας παιδί θυμάμαι τη μεγάλη επιτυχία του Ευρωμπάσκετ του '87 όπως και τη μετέπειτα πορεία του Νίκου Γκάλη που αποτέλεσε το έναυσμα σε χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Πιστεύω ότι ο Γκάλης ήταν από τους πρώτους αθλητές που εισήγαγε την επαγγελματική νοοτροπία στον υψηλό αθλητισμό. Έφερε πράγματα από το εξωτερικό καθώς είχε μία διαφορετική εμπειρία και βιώματα περί αθλητισμού και προπόνησης. Ο τρόπος του βοήθησε κυρίως το μπάσκετ αλλά και γενικά τον υψηλό αθλητισμό και του οφείλουμε όλοι μας πολλά".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24