ΕΟΚ

Προκηρύσσει διαγωνισμό για τις μεταδόσεις η ΕΟΚ

Προκηρύσσει διαγωνισμό για τις μεταδόσεις η ΕΟΚ

Στην προσπάθειά της να βελτιώσει την κάλυψη των εθνικών κατηγοριών, η ΕΟΚ προκήρυξε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές ή διαδικτυακές μεταδόσεις.

Αλλάζει από την επερχόμενη σεζόν το καθεστώς στις διαδικτυακές μεταδόσεις των εθνικών κατηγοριών. Η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές ή διαδικτυακές μεταδόσεις των αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων (Α2, Β' και Γ' Εθνικής) για τη σεζόν 2017-18, αποσκοπώντας στην καλύτερη δυνατή κάλυψη τους, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης προκηρύσσει διαγωνισμό για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την χορήγηση του δικαιώματος απευθείας τηλεοπτικών και Διαδικτυακών μεταδόσεων των αγώνων των Πρωταθλημάτων των Εθνικών Κατηγοριών που διοργανώνονται από την Ε.Ο.Κ. για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Βασικό κριτήριο για την χορήγηση του ως άνω δικαιώματος θα είναι η απόδειξη της ικανότητας του κάθε ενδιαφερομένου για την άρτια και εμπεριστατωμένη τηλεοπτική/διαδικτυακή μετάδοση των αγώνων τόσο σε επίπεδο τεχνικής δημοσιογραφικής κάλυψης και επιμέλειας αυτών, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη προβολή των αγώνων των Εθνικών Κατηγοριών και των ομάδων που συμμετέχουν σ΄αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να καταθέσουν τις έγγραφες προσφορές και προτάσεις τους στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. έως τις 02/10/2017 ώρες γραφείου ή στην ηλεκτρονική της διεύθυνση helbasket@basket.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες δύνανται να απευθύνονται στον κο. Ανδριόπουλο Ιωάννη (jandrio@basket.gr) και στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24