ΜΠΑΣΚΕΤ

Απάντηση Βασιλακόπουλου στον Αγγελόπουλο: "Καταντάς γραφικός"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με μια λακωνική δήλωση ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, απάντησε στην καυστική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ και στον μεγαλομέτοχό της, Μάκη Αγγελόπουλο.

Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ να ζητήσει, μαζί με τις άλλες τρεις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (Προμηθέας, Περιστέρι, Διαγόρας), να διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης με κόσμο των δύο φιναλίστ ενόχλησε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι " δεν θα επιτρέψουμε παιχνίδι δημιουργίας εντυπώσεων".

Λίγη ώρα μετά, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση που έλεγε πως " ο Βασιλακόπουλος θα αποχωρήσει ηττημένος και κρυπτόμενος", για να έρθει νέα αντίδραση από τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

" Τη δημοσιότητα πρέπει να την προκαλείς, όσο την αντέχεις. Οταν ξεπεράσεις αυτό το σημείο, καταντάς γραφικός" ήταν οι ατάκες του Γιώργου Βασιλακόπουλου προς τον Μάκη Αγγελόπουλο, με έναν νέο "πόλεμο" να έχει ξεσπάσει στο ελληνικό μπάσκετ, το ταλαιπωρημένο τον τελευταίο χρόνο ελληνικό μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ