ΚΥΠΕΛΛΟ

ΕΟΚ εναντίον Άρη για τον περσινό τελικό

ΕΟΚ εναντίον Άρη για τον περσινό τελικό

Τα επεισόδια εκτός του Nick Galis Hall στον περσινό τελικό και οι υπεράριθμοι φίλοι του Άρη αποτέλεσαν σημείο τριβής ανάμεσα στον Αριστείδη Γολέμη και τον εκπρόσωπο των "κιτρίνων" στη σημερινή (9/10) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της ΕΟΚ δεν στιγματίστηκε μόνο από την απουσία των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, αλλά κι από την έντονη λεκτική αντιπαράθεση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη, με τον αντιπρόεδρο των "κιτρίνων", Δημήτρη Παπακυριάκη.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Αριστείδης Γολέμης έκανε ευθεία επίθεση στον Άρη για ό,τι έγινε στον περσινό τελικό, κατηγορώντας ευθέως τους "κίτρινους" για την ένταση που προκλήθηκε εντός κι εκτός του γηπέδου. "Δεν περίμενα να γίνει αυτό, σε σημείο να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο άτομα χωρίς να ελέγχονται. Κινδύνευσε η ζωή μας. Γι αυτό που έγινε υπεύθυνη ήταν η ΚΑΕ Άρης", τόνισε σε πρώτο χρόνο, πριν τον διακόψει ο Δημήτρης Παπακυριάκης, για να επισημάνει πως "δεν θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο υπεύθυνος, αλλά καλό είναι να μην το πούμε αυτό τώρα".

Οι τόνοι ανέβηκαν από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΕΟΚ, την ώρα που ο εκπρόσωπος του Άρη προσπαθούσε να χαμηλώσει τους τόνους. Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί όμως, αφού άμεση ήταν η νέα τοποθέτηση του Αριστείδη Γολέμη: "Δεν είναι έτσι, υπεύθυνος είναι ο Άρης και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα".

Τον λόγο μάλιστα πήρε κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας πως ο άνθρωπος των "κιτρίνων" επιθυμούσε να υποβαθμίσει τα περσινά γεγονότα. Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods σχολίασε πως "όλα όσα έγιναν πέρυσι ήταν ντροπιαστικά. Δεν μπορεί να βλέπει η οικογένειά μου το παιχνίδι από το ξενοδοχείο και ο Λάσκαρης να δίνει συγχαρητήρια λέγοντας ότι ο τελικός έγινε με οικογένειες".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μεγάλο σκάνδαλο του σαπουνιού σε σχήμα πέους

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24