Μελίσσια για Ανδρέα Ζαγκλή: "Ένας δικός μας άνθρωπος Γενικός Γραμματέας της FIBA"

Ο ΚΑΟ Μελισσίων, ο σύλλογος όπου πέρασε όλη την μπασκετική καριέρα του ο Ανδρέας Ζαγκλής, εξέδωσε ανακοίνωση για τον νέο Γενικό Γραμματέα της FIBA.

Δεν είναι και λίγο ένας άνθρωπος που έκανε τα πρώτα του βήματα στα Μελίσσια να αναλαμβάνει χρέη Γενικού Γραμματέα στην FIBA. Το Δ.Σ. του συλλόγου των βορείων προαστίων εξέδωσε λοιπόν ανακοίνωση για τον Ανδρέα Ζαγκλή, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο "την τιμή και τη συγκίνησή του" για την αναρρίχηση ενός δικού του ανθρώπου στην κορυφή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση των Μελισσίων για τον Ανδρέα Ζαγκλή:

"Ένας δικός μας άνθρωπος Γενικός Γραμματέας της FIBA.

Το ΔΣ του ΚΑΟ Μελισσίων νιώθει ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση με την τοποθέτηση του Ανδρέα Ζαγκλή στη θέση του Γενικού Γραμματέα της FIBA. Ένας από τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, τους φίλους μας, τους συμπαίκτες μας (παλαιότερα) που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του ΚΑΟ Μελισσίων, ως αποτέλεσμα της ένωσης του Ερμή Μελισσίων (του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος) με τον ΑΟ Μελισσίων, φτάνει σε μια από τις υψηλότερες θέσεις διοίκησης του παγκόσμιου μπάσκετ.

Από την πλευρά μας, τα μέλη του ΔΣ και συνολικά η οικογένεια του ΚΑΟ Μελισσίων, ευχόμαστε στον δικό μας άνθρωπο, πέρα από τα συγχαρητήρια, να είναι πάντα υγιής και δυνατός προκειμένου να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και το ανοιχτό καθαρό μυαλό του το αγαπημένο μας άθλημα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Βάλαμε τον κλασικό άσχετο με το GoΤ να γράψει review για το φινάλε

Ίσως τα σχόλια του παρακάτω κειμένου ξεπεράσουν σε αστοχίες και το ίδιο το φινάλε, ποιος ξέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.