ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σλούκας: "Τα λέμε στην Κίνα"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα post στο Instagram ο Κώστας Σλούκας ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δίνοντας ραντεβού στην... Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έπειτα από μία "μάχη" σχεδόν 10 ημερών που έκανε προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα, ο Κώστας Σλούκας θα μεταβεί, όπως αναμενόταν, στην Κίνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Ο διεθνής γκαρντ ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και στις 22:25 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Κίνα, προκειμένου να μπορέσει σταδιακά να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9).

Ο Σλούκας μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει τους "αφανείς" ήρωες όλης αυτής της διαδικασίας, τους ανθρώπους που τον βοήθησαν κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του, με μία σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: " Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το TEAM τουΔημήτρη Σκορδη για τη μάχη που δώσαμε πρωί βράδυ, τις τελευταίες 10 ημέρες. See you all in China..."

Δείτε το σχετικό post:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ