ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Λογικά το Παγκόσμιο θα είναι η τελευταία μου πρόκληση με την Εθνική"

Πρίντεζης: "Λογικά το Παγκόσμιο θα είναι η τελευταία μου πρόκληση με την Εθνική"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη φιλική νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Μαυροβουνίου, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την επίσημη αγαπημένη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Η Εθνική Ελλάδας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παρίσι νίκησε το Μαυροβούνιο και ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της "γαλανόλευκης", ενώ ρωτήθηκε και το αν η ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 αποτελεί την τελευταία πρόκληση της θητείας του στην επίσημη αγαπημένη.

"Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις έχοντας κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Η Εθνική ομάδα πάντα φημιζόταν για την χημεία της. Οι αυτοματισμοί ακόμα δεν βγαίνουν. Εχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για το παιχνίδι με την Σερβία που είναι πολύ δύσκολο", είπε αρχικά ο "Πριντ" στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Οι αντίπαλοι μας είχαν άλλο ένα περισσότερο φιλικό παιχνίδι. Είναι περισσότερες μέρες μαζί. Μπήκαμε αδικαιολόγητα άσχημα και ειδικά σε τουρνουά πρέπει να κάνεις καλά τα μικρά πράγματα. Είναι μικροί αυτοματισμοί που αν τους κάνεις καλά, έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικήσεις".

Επίσης, ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση: "Δεν έχω να πω κάτι για την απόδοσή μου. Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε ως ομάδα, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να νικήσουμε την Σερβία για να πάρουμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε πολύ την πρόκριση".

Όσον αφορά την συμμετοχή των παικτών της EuroLeague στο πρώτο "παράθυρο" της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόνισε: "Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται η δυνατότητα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ειδικά πέρσι για εμάς δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθουμε. Δεν ήταν τόσο εύκολο. Τώρα ουσιαστικά κάνουμε ένα μικρό μπρέικ από την προετοιμασία και για 10 μέρες ερχόμαστε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την Εθνική και για να βρεθούμε όλοι μαζί, γιατί ξέρουμε πως ο χρόνος προετοιμασίας το επόμενο καλοκαίρι δεν θα είναι μεγάλος. Οπότε όσο περισσότερο παίζουμε μαζί, τόσο το καλύτερο".

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης αν η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 αποτελεί και την τελευταία πρόκληση της θητείας του στην Εθνική: "Τι να σου πω; Λογικά ναι. Δεν ξέρω ακόμα. Δεν μπορώ να σου πω. Είμαι πολύ ρεαλιστής γενικότερα και θα ξέρω πότε θα είναι η ώρα για να σταματήσω. Ας μην κάνουμε ακόμα σκέψεις. Θα το δούμε. Ας έρθει πρώτα το καλοκαίρι και ας δούμε πώς θα έχει εξελιχθεί η χρονιά. Βλέποντας και κάνοντας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ